FINALE PARKSTAD LEEDJES KONKOER IN PARTCENTRUM STREEPERKRUIS

Het Parkstad Leedjes Konkoer vindt dit jaar zijn hoogtepunt in het Streeperkruis Schaesberg. Deelnemers uit geheel Parkstad bereikten de finale en dat beloofd dus nog wat.

Lambert Rinkens, Landgraaf 13 februari 2019, 17:39

Op zaterdag 23 februari is er dan de grote finale van het Parkstad Leedjes Konkoer. En die vindt dan plaats in hartje Landgraaf. Partycentrum Streeperkruis zal meer dan waarschijnlijk tjokvol zitten op die avond. Een avond die georganiseerd werd door De Sjtreeper Vrouwluu.

De dames hebben er al aardig wat werk aan gehad en op de avond zelf staat er ook nog wel wat op het programma. Enkele van de artiesten: 45elf (zie foto), Breuker Neutjes, De Bölkes, De Kabènese, De Herringbiessere, D’r Dustin, Duo Doebel .

Locatie: Streeperkruis, Streeperstraat 66. De poorten openen zich voor u om 19.00 uur en het feest barst dan om 20.00 uur echt los. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar VVV Limburg Winkel te Heerlen, Reisburo van der Biesen Landgraaf, Minli landgraaf, HUB Theater Kerkrade en via http://www.parksjtadleedjeskonkoer.nl

Fotografie: De Landgraaf Courant


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram