SAMENLOOP VOOR HOOP LANDGRAAF 22 & 23 JUNI 2019

Bewegen is gezond en uiteindelijk willen we allemaal gezond zijn. Bewegen en een ander meer kans èn meer hoop geven is dan echt meer dan de moeite waard. En op 22 en 23 juni kan dat onder andere ook in Landgraaf.

Lambert Rinkens, Landgraaf 11 februari 2019, 20:25

SamenLoop VOOR HOOP dat is de noemer. Voor heel wat mensen al langer een begrip. Maar het thema verdiend gewoonweg alle aandacht. De SamenLoop is een nationale actie waaraan ook hier in Landgraaf volop aan meegewerkt wordt. De organisatie is er al stukken langer mee bezig en we pikken nu de draad op.

Wat is het?

SamenLoop VOOR HOOP is een initiatief waarbij kanker en kankerbestrijding centraal staan. Echter ook het geven van hoop aan hen die de ziekte hebben is daar een belangrijk deel van. Het geven van hoop werkt niet alleen positief op patiënten maar ook op hun naaste omgeving. Het geven van hoop is een pure win-win situatie. De organisatie zelf noemt het: “Op een SamenLoop staan we stil bij kanker en vieren we het leven.”

Er wordt 24 gelopen voor het goede doel. En tijdens deze 24 uur gebeurt er een massa aan positiefs. Een openingsronde met survivors, een braderie een kaarsenceremonie, muziek, verschillende acties die deelnemers op poten gezet hebben, noem het maar op.

Waar, wanneer, hoe, wie….?

De Samenloop VOOR HOOP zal op 22 & 23 juni plaatsvinden op Sportpark ter Waerden. Voor een ieder die er aan wil deelnemen, verenigingen, vriendengroepen, families, et cetera. Er is een bak aan informatie beschikbaar bij de organisatie van de SamenLoop VOOR HOOP en meer specifiek ook voor deelnemers te Landgraaf. Schroom dus niet om daar gebruik van te maken èn zegt het voort!

Voor alle nodige informatie kunt u terecht op: http://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/limburg/landgraaf/introductie/

Doen dus!

Bron: SamenLoop VOOR HOOP

Fotografie: KWF Kankerbestrijding

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk