OLLIE TROLLIE EN MANNETJE LAMPENKAP

“Ollie Trollie, Mannetje Lampenkap en De Vliegende Koffer”, als dat niet spannend en vrolijk tegelijk klinkt dan weten we het ook niet meer. En alle drie tegelijkertijd in Theater Landgraaf voor de peuters en kleuters. En waar gaat het over?

Zondag 17 februari speelt De Vliegende Koffer ‘Ollie Trollie in Theater Landgraaf. Een mooi en fantasierijk verhaal met grote poppen over de lieve en grappige Ollie Trollie. De voorstelling is bedoeld voor kinderen vanaf 2.5 jaar tot 6 jaar en begint om 14.30 uur. De entree bedraagt €6,50 per persoon (in de voorverkoop €5,50).

Het verhaal

Ollie Trollie komt graag bij zijn oma Hillie Trol en vraagt haar iedere keer het verhaal over Mannetje Lampenkap voor te lezen. Over Mannetje Lampenkap die op een dag alle lampjes pikte.

‘Bestaat hij echt?’ vraagt Ollie. En dan verdwijnt het lampje van oma. Kan zij Ollie nu nooit meer voorlezen? Ollie gaat op zoek naar het verdwenen lampje. Onderweg ontmoet hij Vleermuis Vlerk, kapitein Blauwbaard en Glimworm Glitter. Maar zijn reis gaat verder naar …………… Mannetje Lampenkap.

Ollie Trollie en oma Hillie Trol zijn trollen. In veel verhalen zijn trollen gemene, grote en domme wezens. Ollie en oma zijn zeker niet gemeen en dom maar lief, slim en grappig. Ollie maakt onderweg leuke nieuwe vrienden.

Lees verder onder de afbeelding

Over de voorstelling:

Recensie leerkrachten onderbouw KC De Matrix te Engelen: ‘Mooie poppen, herkenbare thema’s voor kinderen, veel te zien, kinderen zijn betrokken en mogen lekker schateren, ook leuk voor volwassenen…..’

Reserveren tel: 045 531 109 29 (ma t/m vr tussen 10 en 12 uur)

Meer informatie vindt u op: http://www.theaterlandgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk