CARNAVALSGALACONCERT IN BURGERHOES

Even de weg kwijt? Geen probleem. Dat valt te verhelpen en wel heel gemakkelijk. Neem voor de dolle dagen echt beginnen even de tijd om naar het Burgerhoes te gaan en eens een ander voorproefje te nemen.

Op zaterdag 23 februari staat om 20.00 uur het 25ste carnavalsgalaconcert op de agenda. Onder het motto ‘de sjtadsprinses nuëdigt oet ‘zal Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen zorgdragen voor de hoodfdmoot van dit concert. Als speciale ‘gasten’ zijn de winnaar van het OLCK, 45elf en Jack Vinders (Clara Zoerbier).

Insteek bij dit jaarlijks terugkerend muzikaal programma is het op een andere wijze beleven van carnaval. Draagt u de carnavalstraditie een warm hart toe maar viert u carnaval niet uitbundig, dan is het carnavalsgalaconcert een prima alternatief. In het Burgerhoes zal Stadsprinses Linda I van C. V. de Spinneköpkes u samen met wethouder Alex Schiffelers persoonlijk ontvangen. Een bruisend en feestelijk welkomstdrankje staat voor u klaar!

Feest

Het bijzondere concert wordt op informele wijze afgesloten met een feestje. Onder het genot van een drankje kan er nog gezellig worden nagepraat.

Toegangsbewijs

Wilt u erbij zijn? Dat kan! De entree is gratis maar u moet wel toegangskaarten afhalen bij de receptie in het Burgerhoes. Daarvoor kunt u op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur terecht. Maximaal 4 kaarten per persoon. Op=op!

Bron: gemeente landgraaf

Fotografie: De Landgraaf Courant

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk