DE AANLOOP NAAR HET SVN VETERANENTOERNOOI IS BEGONNEN

Het is nog even te gaan maar dat betekent niet dat een toernooi er binnen mum van tijd staat. En daar valt het nodige bij te vertellen. Enige informatie alvast.

Lambert Rinkens, Landgraaf 26 januari 2019, 16:45

Het is duidelijk te zien, nog een kleine 5 maanden voor de boeg vooraleer daadwerkelijk de eerste bal getrapt wordt. Maar de organisatie is er nu al een tijdje volop mee bezig. Zij werken aan de voorbereiding van het Parkstad Limburg Cup Toernooi 2019.

Heel wat mensen moeten er nu nog niet aan denken om met dit weer ‘lekker een balletje te trappen’ of er een of meerdere dagen lekker als toeschouwer van te genieten, maar ook die dagen komen er weer aan. En dan valt er ook meteen meer dan ‘iets’ te genieten. Ook de inwendige mens mag zich er op verheugen.

Zelf sportief meedoen of ervan genieten moet echter eerst eens mogelijk gemaakt worden. Ieder jaar opnieuw steekt de organisatie bij SVN/BtB Consultancy daar maanden aan voorbereiding in. Er moeten tientallen clubs en mensen benaderd worden, schema’s worden opgesteld en weer aangepast, scheidsrechters, vrijwilligers en sponsoren moeten er gezocht en gevonden worden. Het Parkstad Limburg Veteranen toernooi is echter slechts een van de onderdelen die er georganiseerd worden. Ook de jeugd krijgt volop de kans geboden om zich sportief bezig te houden en te genieten. Ook daar kan men nu al voor informeren bij SVN Landgraaf!

De inschrijving voor het toernooi is begonnen. Zich inschrijven of meer informatie vinden kan men op: http://www.svn-landgraaf.nl/parkstad-limburg-cup/veteranen-inschrijving

Overigens is SVN Landgraaf ook op zoek naar versterking voor haar secretariaat. Geïnteresseerden kunnen hiervoor terecht op: http://www.facebook.com/SVNLandgraaf/posts/2229941313725320

Bron: SVN Landgraaf

Afbeelding: SVN Landgraaf

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk