SVN/BtB CONSULTANCY KOMT GOED UIT DE STARTBLOKKEN NA WINTERSTOP

De winterstop is voorbij. Vraag is dan altijd hoe de teams die tussenstop verteerd hebben. SVN/BtB Consultancy maakte haar deel hierin gisteren uit bij vv Hellas duidelijk. Een verslag van Jos Steinen.

Landgraaf, 21 januari 2019, 20.00

VICHY MARCHENA MAAKT HET VERSCHIL

Zo begint het verslag van Jos Steinen. Hij vervolgt:

“In een wedstrijd waar van goed voetbal geen sprake was, was er één speler die er vandaag echt bovenuit stak. Vichy Marchena (het fenomeen wordt hij al genoemd) besliste deze wedstrijd met 2 weergaloze doelpunten. Na 15 minuten pikte hij de bal op links op en hij slalomde langs alles en iedereen en besloot met een schot over de doelman vanaf 16 meter de 0-1 te produceren.

Nog geen 10 minuten later was het Reno Baggen die vv Hellas langszij bracht 1-1. Het spel golfde wat op en neer maar tot echte doelkansen leidde dit niet, tot dat Mitchell Mertens het op zijn heupen kreeg. Hij passeerde een aantal spelers met bewegingen waarbij sommige spelers hun benen weleens zouden kunnen breken en scoorde de 1-2.

De rust was daar en een warme kop thee was hetgeen wat de lichamen goed konden gebruiken. In de 2de helft was het SVN wat de gevaarlijke ploeg was maar de trekker overhalen was er niet bij.

In de 75ste minuut werd Vichy Marchena de diepte ingestuurd en met buitenkant rechts verschalkte hij de te ver voor zijn doel staande doelman IVO Houben van Hellas met een perfecte lob, de 1-3. De zege van SVN/BtB Consultancy kwam niet meer in gevaar en trainer Dennis Voorst gunde zijn wisselspelers ook nog minuten.

Volgende week zondag speelt SVN/BtB Consultancy om 14.30 bij Wijnandia in Wijnandsrade.”

Foto: Vichy Marchena scoort de 1-3 voor SVN/BtB Consultancy.

Meer informatie over SVN/BtB Consultancy vindt u op: http://www.svn-landgraaf.nl

Foto & tekst: Jos Steinen, waarvoor dank.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk