EN DE HEADLINER VAN WAUWbach 2019 is: LOS BARSTARDOS

Zo, de headliner is er dan. En wat voor eentje! Nu kunnen we WAUWbach 2019 dus absoluut terecht op de kalender zetten. Los Barstardos knalt er tijdens WAUWbach weer op los in de Groenstraatse tent op 7 juni 2019. En wel met iets heel bijzonders!

Lambert Rinkens, Landgraaf 20 januari 2019, 17:29

Op 7 juni staat het weer te gebeuren: WAUWbach! De dag waarop WAUWbach-liefhebbers, maar lang niet zij alleen, in de Groenstraatse tent bijeenkomen voor hun feest. Maar ook dat is allesbehalve hun feest alleen. Ook Los Barstardos kijkt er al reikhalzend naar uit.

Los Barstardos was vorig jaar ook in de tent tijdens de WAUWdag en dat optreden mocht er meer dan wezen. Voor de bezoekers van het verleden jaar is het een zeer welkome bevestiging maar voor nieuwe gasten van de WAUWdag is het een knaller. Want er staat wel voor iedere bezoekers iets speciaals te gebeuren.

Los Barstardos frontman Tito Tequila heeft al aan organisator Frank Hermans één ding laten weten: “Zeg de mensen maar dat we er dit jaar echt iets bijzonders van gaan maken. Iets heel bijzonders!….” Meer wilden hij en de band er niet over los laten. Maar dat zit dan ook in de lijn van de verwachtingen bij hun. Niet voor niets gaat de band door het muzikale leven onder het motto ‘LOS BARSTARDOS, BAD MUSIC FOR BAD PEOPLE!’. En dat bevestigen zij dan nog even dunnetjes op hun website. Daar struikelen we dan over de rubriek Impressum en dat met een zin: ” WE ARE LOS BARSTARDOS, WE DO NOT NEED AN IMPRESSUM” Vrij weinig tekst, maar ó zo veelzeggend. Los Barstardos laat hun muziek voor zich spreken en dat voorzien van de nodige humor. Een headliner en gig om voor meerdere redenen naar uit te kijken!

De WAUWbach in zijn geheel

Er staat dit jaar dus een geweldig programma op de WAUWbach gasten te wachten op 7 juni. Buiten Los Barstardos kunnen we met z’n allen genieten van The XPerience èn Barosz! Maar er is meer.

WAUWbach is er voor iedereen. En WAUWbach speelt zich niet alleen in de tent af. Er is ook de afterparty over het geheel van Wauwbach verdeeld. En ook daar blijft het niet bij. De diepere zin van het geheel ligt in het samen zijn, samen beleven en samen doen.

De gemeenschap als geheel heeft de kans om de kar te trekken. Kijken we bijvoorbeeld alleen maar al eens even naar de tent in de Groenstraat. Dat is dan het episch centrum. En dat geldt niet alleen voor WAUWbach. De organisatoren van de Pinksterfeesten, Fanfare St. Elisabeth, die werken dus hand in hand met WAUWbach. En dat maakt het mogelijk. Maar ook dat is het nog niet helemaal. Beide organisaties kunnen de kar alleen trekken door middel van sponsoren en de mensen die er vrijwillig hun tijd en energie in stoppen. Zijn we er dan? Nee. We zijn er pas met zijn allen.

Dus: samen op weg naar de tent en dan zetten we die op zijn kop! Te beginnen op 7 juni. Zet die maar al op je agenda!

Lees verder onder de afbeelding

Meer informatie over WAUWbach of de mogelijkheden om aldaar te sponsoren vindt u op: http://www.facebook.com/WAUWbach/

Of meer informatie over Fanfare St Elisabeth Groenstraat? Die vindt u op: http://www.groenstraat.euPlease follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk