POPPENTHEATER KOEKLA SPEELT ‘ALADDIN’ IN THEATER LANDGRAAF

Poppentheater. Wat is er meer betoverend dan poppentheater? Je weet dat er een mens achter zit, maar toch, je wordt meegenomen door de poppen naar een wondere wereld.

Zondag 27 januari 2019 speelt poppentheater Koekla de voorstelling ‘Aladdin’ in Theater Landgraaf. deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 t/8 jaar, maar zeker ook een aanrader voor volwassenen. Koekla (betekent pop in het Russisch) staat namelijk bekend om de mooie vormgeving van poppen/decor en heldere verhaallijnen.

Lees verder onder de afbeelding

Aladdin is een wondermooi sprookje uit ‘duizend-en-een-nacht in een eigentijds jasje. In een synthese van poppenspel, goochelkunst en nieuwe media zoals animatie en projectie neemt Poppentheater Koekla het publiek mee op een reis naar een wereld van Oosterse steden, woestijnen en paleizen.

Het verhaal:

Moes droomt ervan om prins te zijn en om iedereen in zijn land blij en gelukkig te maken. Op een dag klopt er een vreemde man aan, die beweert zijn oom te zijn. hij zegt de wens van Moes te kunnen vervullen: “Als je iets voor mij doet, dan maak ik van jou prins Aladdin.” Hij neemt Aladdin mee op een vliegend tapijt naar een grot in de woestijn, op zoek naar de magische lamp. Dan komt de Djinn, de geest uit de lamp te voorschijn. Hij laat Aladdin zien dat zijn oom de gemene tovenaar Djafar is, die wil trouwen met de prinses om zo de macht te grijpen. Samen smeden ze een plan om Djafar te stoppen. Lukt het Aladdin om Djafar tegen te houden en om prins te worden?

Met speciaal gecomponeerde muziek en prachtige poppen komt dit bekende Oosterse sprookje tot leven in een magische familievoorstelling voor iedereen vanaf vier jaar.

Lees verder onder de afbeelding

Reserveren is gewenst. Tel: 045 531 0929 (ma t/m vr tussen 10 en 12 uur) of via de website: http://www.theaterlandgraaf.nl

Op deze website kunt u ook terecht voor meer informatie over Theater Landgraaf. De kaartjes van deze voorstelling kosten €6,50 aan de middagkassa (voorverkoop: €5,50 ) en begint om 14.30 uur.

Bron: Theater Landgraaf

Fotografie: Theater Landgraaf

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk