AUTO FLINK BESCHADIGD IN VAN DOESBURGLAAN

Gisteravond werd een auto flink beschadigd aan de Van Doesburglaan in Landgraaf. Waarom en wie? Vooralsnog een raadsel. Maar het maakt wel heel wat los.

Lambert Rinkens, Landgraaf 16 januari 2019, 17:12

Een steen door de achterruit van je wagen. Daar wordt je allesbehalve vrolijk van. Een ongeluk kan altijd gebeuren. Maar dit heeft absoluut niets te maken met een ongeluk. Dit was opzet. En behalve bij de eigenaar maakt het ook enorm veel los bij anderen.

Gisteravond omstreeks 23.00 werd de steen door de ruit van de wagen gegooid aan de Van Doesburglaan. En daar sta je dan. Je weet niet wie of waarom? Maar gebeurd is het wel. En dan is er de woede, de teleurstelling en de vragen. Die blijven er net zo goed als dat je de dader gepakt wil zien.

En je bent niet de enige. Tal van reacties die vooral een hart onder de riem willen steken en ook heel vaak over lafheid gaan: “Gvd…. wat een laffe streek zeg. Of: “Jee… toch te triest voor woorden.” En veel woede is er bij vrienden en kennissen.

En dan is er dus de oproep aan eventuele getuigen die gisteren iets opvallens gezien hebben rond 23.00 uur bij de Van Doesburglaan. Mochten die getuige of deze getuigen er zijn, zijn ze meer dan welkom om zich te melden bij de politie, zodat deze daarmee aan de slag kunnen. Dat zou namelijk de meeste voldoening geven bij John van der Veerdonk, maar ook bij vele anderen.

John wil er zelf het volgende nog over kwijt: “Ik hoef er zelf niet perse iets aan toe te voegen behalve dat ik dit soort baldadigheden diep triest vind en me inderdaad furieus maken…. “

Hebt u dus iets opvallends gezien? Dan kunt u dit melden via: 0900-8844 of via het meldformulier dat u vind op: http://www.politie.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk