IVN ZOEKT VRIJWILLIGERS VOOR PADDENTREK

Vrijwilligers gezocht voor hulp bij de paddentrek! De paddentrek is van enorm belang bij het voortbestaan voor de padden en kikkers. De beestjes moten daarom wel veilig van A naar B kunnen. Daar is hulp voor nodig.

Lambert Rinkens, Landgraaf 11 januari 2019, 17:57

IVN De Oude Landgraaf en IVN Ubach over Worms zijn op zoek naar vrijwilligers die vanaf half februari tot half april kikkers en padden willen helpen bij hun jaarlijkse trek naar het water. Helpende handen om de diertjes veilig op hun bestemming te laten aankomen, zijn van harte welkom!

Ieder jaar is er een flink aantal vrijwilligers nodig om de padden tegen het verkeer te beschermen rondom de Mensheggerweg/Rouenhof/Overstehofweg en Rimburgerweg/Broekhuizenstraat/Rinckberg. Ook moeten er paddenschermen en borden geplaatst worden.

Wilt u komen helpen om de padden veilig op hun bestemming te laten aankomen? Neem dan contact op met de heer F. Wachelder via tel: 06 4906 7997 (IVN Oude Landgraaf) of mevrouw R. van der Werf via tel: 045 5690 170 (IVN Ubach over Worms). Meer informatie vindt u op de website http://www.ivn.nl

Daar kunt u terecht bij de afdeling IVN Oude Landgraaf en afdeling Ubach over Worms. Op vrijdag 25 januari is om 19.30 uur een bijeenkomst bij IVN De Oude Landgraaf aan de Puddelerweg 59.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk