GGBL HEEFT EEN NIEUWE VOORZITTER: KAREL WOLFF

GBBL, de grootste partij in Landgraaf en de absolute meerderheid hebbende, heeft sinds kort een nieuwe voorzitter. Even voorstellen: dhr Karel Wolff.

Lambert Rinkens, Landgraaf 10 januari 2019, 19:51

Jongstleden 4 januari was er de ledenvergadering van GBBL. Op deze vergadering werd Karel Wolff unaniem tot voorzitter gekozen. Karel Wolff is allesbehalve een nieuweling in de politiek.

Hij is al jarenlang lid van GBBL en die jarenlange politieke ervaring was een van de redenen voor de GBBL-leden om hem tot voorzitter te kiezen. Karel Wolff is geboren in Heemstede en woont nu al 39 jaar in Landgraaf. Vanaf 1989 is hij directielid geweest bij de gemeente Landgraaf en was later loco-secretaris. Hij is getrouwd met Emmy van Dellen.

Karel Wolff is vanaf 2006 raadslid geweest in Landgraaf en was sinds 2010 wethouder in Eijsden tot aan de fusie met Margraten. Vanaf september 2012 tot 1 januari 2019 was hij wethouder en loco-burgemeester in de gemeente Schinnen.

Verder wil Karel Wolff zich vooral inzetten om een van de belangrijkste speerpunten van GBBL te bevorderen, zijnde burgerparticipatie. Dit moet volgens hem de volle aandacht krijgen.

Bron: GBBL

Fotografie: GBBL

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk