GEZONDHEIDSMARKT IN NIEUWENHAGEN

Nog net iets meer dan twee weken te gaan en dan is er voor iedereen die iets meer vaart wil zetten achter zijn goede voornemens de perfecte kans om er informatie over te krijgen.

Lambert Rinkens, Landgraaf 10 januari 2019, 17:47

Op zaterdag 26 januari vindt er dan, in het kader van het gemeentelijk project ‘Gezond in Nieuwenhagen ‘van 13,00 uur tot 17.00 uur in en rondom wijkpunt SUN-plein een grote gezondheidsmarkt plaats. En die is er dan voor alle leeftijden.

Diverse verenigingen, welzijns- en zorgorganisaties en ondernemers doen mee. Er zullen workshops, demonstraties en lezingen zijn op het gebied van (meer) bewegen, gezonde voeding en een actievere levensstijl.

Daarnaast kunt u informatie krijgen over het project Mijn Breincoach ( een preventieproject om dementie te voorkomen) , JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht), valpreventie, fysiofit, Het Galmproject, gezonde voeding door een voedingscoach en vitaliteitscentrum, Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO), Yoga, Tai Chi, hobby’s en recreatieve- en creatieve activiteiten.

Een markt voor iedereen dus die zijn gezondheid positiever wil benaderen of bevorderen wil. Iedereen is dus van harte welkom!

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk