AFTELLEN NAAR THEATER-ESTAFETTE-DAGEN

Vrijdag is het dan zover, de Theater-estafette-dagen gaan dan van start. En voor de nieuwe lichting is dat de première in hun theatercarrière. Zij staan dan de eerste keer op de planken. Maar dat is niet alleen voor hun spannend!

Lambert Rinkens, Landgraaf 9 januari 2019, 18:20

Vrijdag gaat het dan van start: de Theater-etafette-dagen van het Jeugdtheater Landgraaf. En meteen met drie voorstellingen:

  • Tiener-Theater-Groep 3: ‘Het Heug Hotel’
  • Musicalgroep A: preview van de musical ‘De Strontvlieg’
  • Productiegroep Mesjogge: ‘De muziek bepaalt’

En alle drie de voorstellingen zijn de moeite meer dan waard. De Tiener-Theater-Groep 3 is dit jaar begonnen met de basis theatervaardigheden onder de knie te krijgen. De cursisten hebben zelf personages bedacht en daar ook de teksten bij geschreven.

De musicalgroep A speelt een mini-musical, deze speelt zich af in de insectenwereld. Het verhaal doet denken aan ‘Assepoester’. Het gaat over een strontvlieg die logischerwijze dol is op stront en dus ook meer dan lichtelijk stinkt. Een humoristische kijk binnen het insectenwereldje dus.

Tot slot is er dan nog Productiegroep Mesjogge. En die speelt ‘De muziek bepaalt’. Zij hebben geëxperimenteerd met wat muziek doet binnen een bepaalde scène. En het resultaat is dan ook echt wel bijzonder te noemen.

Aanvang: 19.00 uur. Entree: €5,- en de adviesleeftijd voor bezoekers is: vanaf 6 tot en met 99 jaar.

M eer informatie vindt u op: http://www.theaterlandgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk