PROVINCIE LIMBURG KOMT MET STEUN VOOR EUREGIONALE MICROPROJECTEN

Provincie Limburg komt met financiële ondersteuning voor microprojecten binnen de Euregio, zo liet zij vandaag weten. En dat geldt voor aardig wat categorieën.

Lambert Rinkens, Landgraaf 7 januari 2019, 23.13

De Euregio Maas-Rijn ondersteunt burgernabije grensoverschrijdende microprojecten binnen het People to People-project (P2P) van het Intereg EMR-programma.

Initiatieven die in aanmerking komen voor subsidiëring moeten betrekking hebben op Sport en Cultuur, Arbeidsmarkt, Onderwijs en jongeren, Communicatie en marketing of Burgerparticipatie en openbare dienstverlening. het gaat hierbij om de organisatie van evenementen, om seminars en om de uitwisseling tussen buurlanden waarbij bijvoorbeeld een grensoverschrijdend burgerforum of een gezamenlijk cultuur-/sportevent het doel is.

Het maximaal subsidiebedrag is afhankelijk van het thema en bedraagt €20.000 resp. €37.500. Per project kunnen ten hoogste 50% van de kosten vergoed worden.

Projecten kunnen tot 1 april (16.00 uur) worden ingediend. Voor meer informatie zie de website http://www.euregio-mr.com

Doel is om het bewustzijn voor een samenwerking over de grenzen heen te verbeteren en de gewaarwording en het beleven in de grensstreek te bevorderen.

Bron: P2P, Provincie Limburg

Afbeelding: visitlimburg.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk