NOG SLECHTS ENKELE UREN TE GAAN: PRINSENPROCLAMATIE SJWEËGELSÖPPERS

Prins Delano 1 neemt afscheid vanavond. Hij zegt vaarwel tegen een zeer geslaagd seizoen. Maar wie volgt hem op? Vanavond weten we meer.

Lambert Rinkens, Landgraaf 5 januari 2019, 17:20

We naderen de vastloavend met rasse schreden. En dan wordt het dus de hoogste tijd om alles op orde te hebben. En daar hoort zeker een nieuwe prins bij. bij de Nieuwenhaagse vasteloavendsverein de Sjweëgelsöppers is het vanavond tijd om die klus te klaren.

Prins Delano 1 van de Sjweëgelsöppers zegt inderdaad tot ziens. Maar dat is niet het einde, het is het begin van een nieuw seizoen voor zijn opvolger. Alleen is nog niet bekend wie dat worden gaat. En daar gaat het om.

Lees verder onder de afbeelding

Vanavond om 20:11 begint de prinsenproclamatie in café d’r Belvauer aan de Hereweg te Nieuwenhagen. Maar er is nog meer. Er wordt meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook de jeugdprins te proclameren. Dubbel feest én dubbele spanning. Op naar de Belvauer!

Locatie: cafe d’r Belvauer, Hereweg 91, 6373 VE Landgraaf

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk