MAN VALT MC DONALDS WERKNEMER AAN WANT…

Ook dat kan in het land van de onbegrensde idiotie. De man op de foto ging helemaal door het lint tijdens zijn bezoek aan een van Amerika’s beroemd-beruchte kwaliteitsrestaurants. En wat ging er dan mis?

Lambert Rinkens, Landgraaf 3 januari 2019, 01:12

We begeven ons naar St Petersburg. Nee, niet in Rusland maar in de Verenigde Staten van de flapdrollen. Op naar een van die bekende vreetschuren aldaar. En wat gebeurd er?

Een klant krijgt netjes zijn bestelling van een vrouwelijke medewerker aan het buffet. Zo ver, zo goed. Hij loopt naar de kast waar de toebehoren liggen. Lepeltjes, vorkjes, servetjes en rietjes. Alleen, zie daar: geen rietjes! Drama, de Amerikaanse wereld vergaat, allemaal op naar de Ark van Noah! Het einde van de mensheid is nabij! Geen rietjes! Vier jaar Trump als president is er niets bij!

Hij volkomen geïrriteerd terug naar de medewerkster: “Daar liggen geen rietjes!! Wat is dat? Hoe kan dat nou?

Zij verteld hem dat dit niet meer mag met ingang van 2019. Er is een nieuwe regeling. Mensen die plastic rietjes willen hebben moeten dit apart vragen. Daar kan zij ook niks aan doen. Simpelweg een nieuwe regeling. Niets aan te doen, dat is nu eenmaal sinds twee dagen zo.

Hij gaat helemaal door het lint en wil de vrouw klappen verkopen. Maar, hij heeft buiten de waard gerekend. Ze verdedigt zich en mept gewoon terug én zij blijft doorgaan zo lang hij haar blijft aanvallen. Een collega van de vrouw trekt de idioot bij de vrouw weg.

Dan verlangt hij dat zij ontslagen moet worden. Gaat even naar buiten, keert terug en maakt weer stampij. Een iets grotere medewerker zet hem deze keer echter buiten de deur en doet deze op slot.

Einde verhaal. Nee, dus. Er bestaat tegenwoordig zoiets als een mobieltje waar, naar het schijnt, ook een camera in zit. Een van de klanten heeft het voorval gefilmd. Tegen de tijd dat de politie arriveert, is de malloot verdwenen, maar het filmpje niet.

Binnen mum van tijd staat het filmpje op Facebook en is het filmpje ook binnen de kortste keren miljoenen keren bekeken en de dader ook trouwens. Simpele klus voor de politie dus. De man wordt opgepakt en heeft twee aanklachten aan zijn fiets hangen. En een voorlopige hechtenis…. hij krijgt wel iets te eten daar, maar zonder rietjes dus.

Bron: Twitter, Washington Post

Fotografie: Brenda Biandudi


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk