LEEUW ONTSNAPT IN DIERENTUIN EN DOODT VERZORGER

Hoe het kon gebeuren is nog niet helemaal duidelijk, maar een van de verzorgers is door de ontsnapte leeuw gedood. duidelijk is inmiddels wel dat de verzorger het dier daar nooit verwachte.

Lambert Rinkens, Landgraaf 30december 2018, 23:00

De Conservators Center dierentuin kwam met de trieste mededeling deze morgen om 11.30 uur plaatselijke tijd in Burlington, North Carolina. De professioneel opgeleide verzorger was bezig met de schoonmaak van een van de aangrenzende ruimtes waar de leeuw zich bevond. Of liever waar hij zich zou moeten bevinden. Dat was echter niet het geval.

Hoe de leeuw uit de ruimte wist te komen is nog niet bekend. De leeuw wist de ruimte echter wél te verlaten, verraste de verzorger en doodde hem meteen.

De leeuw is inmiddels doodgeschoten en de dierentuin is voorlopig gesloten. Verder liet de directie van de dierentuin weten dat iedereen binnen de dierentuin enorm aangeslagen is door deze tragische gebeurtenis.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk