LANDGRAAF HELAAS BOVENAAN DE LIJST MET MEEST GELEZEN ARTIKEL 2018

Op het einde van het jaar is het traditie in de media om met een jaaroverzicht te komen. Zo ook de NOS. Zij presenteerden vandaag de top 3 van meest gelezen artikelen. En een ongeluk in Landgraaf staat, helaas, op de eerste plek.

Lambert Rinkens, Landgraaf 30 december 2018, 20:01

Helaas staat Landgraaf dan inderdaad op de eerste plaats dit jaar. Helaas omdat het het aan een ongeluk te wijten is. Het Pinkpop ongeluk dat een dode en drie zwaargewonden eiste.

Het ongeluk gebeurde op 18 juni en vond plaats op de Mensheggerweg na afloop van het Pinkpop festival. Een busje reed op een groepje festivalbezoekers in. Een meer dan tragisch ongeval dat een goed en druk bezocht festival op verschrikkelijke wijze afsloot.

Het item staat op de eerste plaats met 3.4 miljoen lezers. Op de tweede plaats staat Roland Garros die Serina Williams liever niet meer in een catsuit willen zien spelen met 3.3 miljoen lezers en op de derde plek “Een Nederlander in Frankrijk, eerst een tornado over mijn tent en nu de regen.”, met 3.2 miljoen lezers.

Ook de moord op Nicky Verstappen zorgde voor de nodige aandacht. “Een analyse van de zaak rondom Jos B. (de verdachte in de zaak) zorgde voor het artikel met de langste leestijd.

Bron: NOS

Fotografie: Nu.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk