VOORBEREIDINGEN KERSTGALA FANFARE ABDISSENBOSCH LOPEN VOLOP

Fanfare Abdissenbosch nadert haar traditionele jaarlijks Kertsgala met rasse schreden. Dat betekend vooral een ding; ze moeten volop aan de bak! Een verslag.

Bij de Residentie in Abdissenbosch was het op de dinsdagavond alweer eens gezellig druk. De leden van Fanfare Abdissenbosch treffen zich dan voor hun repetitie. Deze keer is het echter voor hun én hun gasten extra interessant. En dan vooral muzikaal gezien. De eerste repetitie met een van hun muzikale gasten, jazz-zanger Tat Perry.

Eigenlijk is dit een van de hoogtepunten voor de leden. Het muzikale toetje van het jaar, je eigen stijl met een volstrekt andere combineren. Dat doe je echt niet dagelijks. En dat geldt ook voor Tat Perry. Tat zegt het zo:”Ik wist echt niet wat op me afkwam. In het verleden heb ik met meerdere orkesten samengewerkt, onder andere in New York en Tokio. Maar met een fanfare? Dát is wat nieuws. Zo het diepe in duiken. Echt wel spannend.”

En daar zit het hem dan ook in. De fanfare en haar muzikale gasten duiken bij het Kerstgala iedere keer opnieuw in het muzikale diepe. En dat levert steeds opnieuw de meest verrassende combinaties op.

Op zaterdag 15 december bestaat dit muzikale hoogtepunt, inclusief Fanfare Abdissenbosch onder leiding van Jos Kuipers, uit de volgende combinatie:

  • Jazz-zanger Tat Perry, met een zeer aparte stem en stijl
  • Dyanne Sleijpen, singer-songwriter met onder andere veelzijdige dialect liedjes
  • De Crombacher Musikanten, een blaaskapel met Boheems, Moravisch en méér!

Al met al dus meervoudige combinaties tijdens het jaarlijkse Kerstgala in de Residentie op 15 december. Iets waar dus echt niet alleen de muzikanten jaarlijks opnieuw naar uitkijken. Let wel op: vol=vol!

Aanvang: 19.00 uur, zaal open 18.15 uur. Entree: €10,-.

Voorverkoopadressen: de Residentie Abdissenlaan 63 Landgraaf of via: Tel: 06-532 287 38. De organisatie is in handen van Fanfare Abdissenbosch. Meer informatie over de fanfare vindt u op : http://www.fanfareabdissenbosch.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk