ONDERZOEK STEEKPARTIJ DUURT NOG VOORT

Het onderzoek in de Heggenstraat duurt waarschijnlijk tot in de kleine uurtjes. In het begin van de avond vond er een steekpartij plaats op straat waar twee mannen bij betrokken waren.

Lambert Rinkens, Landgraaf 13 november 2018, 22;43

Het onderzoek in de Heggenstraat is om 22.10 nog volop aan de gang. De toegang tot de flat is nog afgesloten met het bekende lint. Politieagenten die ter plekke bij het onderzoek zijn kunnen geen verdere informatie geven omdat het een lopend onderzoek is.

In de middag werd een man gewond bij de steekpartij. Hij zou in zijn arm gestoken zijn. De verdachte nam daarna de benen. De politie kon hem echter vrij snel oppakken.

Volgens een bericht op Burgernet Limburg van 18:49 uur werd een 38-jarige blanke man van 1.90 met normaal postuur en donkerbruin haar gezocht. Vrij snel na het verschijnen van dit bericht volgde om 19:21 uur een tweede bericht dat een stukje korter was: “… de man is aangehouden. Dank voor uw medewerking.”

De commotie die er meteen na  de steekpartij heerste is vrij sterk afgezakt. Een enkeling komt er nog gauw even een kijkje nemen terwijl hij de hond uitlaat. Bij de omwonenden en betrokkenen zal het heel wat langer duren eer het verwerkt is.

Bron: Twitter

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram