OAPE LANDGRAAFS CARNAVALSMOEZIEK KONKOER KOMT ERAAN

Carnaval zonder ‘moeziek’ gaat niet. Maar die moeziek moet wel levend blijven. En het Oape Landgraafs Carnavalsmoeziek Konkoer bewijst dat het springlevend is. Wat kunnen we verwachten dit jaar?

Op 18 november gaat er in het Steeperkruis het inmiddels 6de Oape Landgraafs Carnavalmoeziek Konkoer van start. Georganiseerd door Stichting  Perpluu Comité. En het programma is nu al meer dan goed gevuld. Met op dit moment al 18 inschrijvingen uit de regio voordat de inschrijftermijn überhaupt verstreken is.

Het is een ‘konkoer’, maar dat zegt niet alles. het belangrijkste is de vriendschap en verbroedering van de deelnemers en de bezoekers. Natuurlijk wil menigeen van de deelnemers wel degelijk winnen. Dat maakt het alleen maar leuker en kwalitatief beter. Om te beslissen wie er in de prijzen valt, onderverdeeld in 4 categorieën, is er een vakkundige jury aangesteld. Maar uiteindelijk staat de lol natuurlijk voorop.

Alle reden om nu al van succes te spreken. Maar hoe meer zielen en liedjes, hoe meer vreugde. Dus schroom niet om er aan mee te doen en al helemaal niet om er sowieso heen te gaan! Einde inschrijven is trouwens 14 november.

Het ‘konkoer’ vindt plaats in het Streeperkruis. Zaal open om 13.00 uur, aanvang is om 14.11 uur.

Voor meer informatie of inschrijvingen kunt u terecht op: http://www.olck.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram