APP & E-MAILSERVICE BEKENDMAKINGEN OVER UW BUURT

Wist u dat u via de e-mailsevice of app van ‘Over uw buurt’ continu op de hoogte kunt blijven van bekendmakingen van de overheid en dus ook van gemeente Landgraaf?

Kijk voor meer informatie op onderstaande website:

http://www,overuwbuurt.overheid.nl

Dit is een digitale service van de overheid. Via e-mail of de app kunt u zich automatisch laten attenderen op bekendmakingen die u interessant vindt in uw gemeente, buurt of interessegebied.u ontvangt informatie over besluiten die invloed hebben op de omgeving, zoals vergunningen, plannen en plaatselijke regelgeving. Via de app op smartph0ne, tablet of rechtstreeks via de mail. U kunt zelf beslissen welke berichten u wilt ontvangen. informatie van provincie, gemeente en waterschap komt via ‘Over uw buurt’ op een plek samen. U bent dus nog slechts één click verwijderd van de meest recente berichten. Sinds 2014 publiceert de gemeente officiële bekendmakingen digitaal. Zie:

http://www.landgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram