RIOOLWERKZAAMHEDEN ÜBACH-PALENBERG

Onze buurgemeente Übach-Palenberg vervangt het riool in de Heerlenerstrasse in Scherpenseel. Niet echt leuk voor de over de grens shoppende Nederlanders en alle andere verkeer, maar het is niet anders. En het gaat nog even duren ook. Wat nu?

De Heerlenerstrasse ligt in het verlengde van de Grensstraat te Landgraaf. Door de werkzaamheden is het doorgaand (vracht)verkeer gestremd tussen Landgraaf en Heinsberg. de totale werkzaamheden gaan tot eind 2019 duren.

Voor autoverkeer wordt een omleiding langs het werkvak via de parallel gelegen veldwegen aangegeven. Vrachtverkeer kan hier echter geen gebruik van maken en dient om te rijden via de route Europaweg Noord – Waubacherweg – Hoogenboschweg – N274 – B56N – 221 en visa versa.

Momenteel geldt er in Rimburg al een nachtelijk vrachtverbod. Tevens geldt er een algeheel verbod voor voertuigen waarvan de totaalmassa hoger is dan 5 ton. Om te voorkomen dat er door de smalle straten van Rimburg meer doorgaand vrachtverkeer gaat rijden, wordt er op de Palenbergerweg een permanent vrachtverbod ingevoerd. Rimburg blijft voor vrachtverkeer met bestemming Rimburg vanuit Nederlandse zijde bereikbaar.

De omleidingsroute voor vrachtverkeer wordt met borden aangegeven en is te zien op: http://www.landgraaf.nl

Daar vindt u bij: Verkeershinder – rioolwerkzaamheden Heerlenerstrasse de exacte gegevens. Actuele informatie is ook te vinden via; ‘Aktuelles – Aktuelle Strassenarbeiten – Kanalarbeiten in de Heerlenerstrasse op de website van http://www.uebach-palenberg.de

Bron: Gemeente Landgraaf

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk