LAATSTE WERKZAAMHEDEN AAN DE BUITENRING

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de Buitenring Parkstad Limburg (N300) op het weggedeelte tussen Landgraaf en Brunssum.

Dit weggedeelte wordt in definitieve vorm (twee keer twee-baans) gebracht en naar verwachting op vrijdag 2 november aan het einde van de dag in gebruik genomen. Tevens wordt de tijdelijke verbinding van de Buitenring naar de Rimburgerweg (Brunssum) verwijderd en op een gedeelte van de toeristenweg wordt nog een asfaltverharding aangebracht.

Definitieve afsluiting Rimburgerweg

Vanaf het moment dat de Buitenring tussen Landgraaf en Brunssum in definitieve vorm in gebruik is kunt u tussen Avantis (Heerlen) en de aansluiting Ganzepool (Brunssum) volledig gebruik maken van de Buitenring. De Rimburgerweg is dan afgesloten voor doorgaand (vracht)autoverkeer door middel van een fysieke afsluiting ter hoogte van de golfbaan. Deze “verkeersknip”kan alleen worden gepasseerd door landbouwverkeer, voetgangers en fietsers. De golfbaan blijft zowel vanuit Landgraaf als vanuit Brunssum bereikbaar.

Website

De meest actuele planning en de werkzaamheden aan de weggedeelten buiten Landgraaf vindt u op de website van Buitenring Parkstad Limburg: http://www.buitenring.nl

Bron: Gemeente Landgraaf

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk