BERT JANSSEN PARK WORDT OFFICIEEL GEOPEND

Op vrijdag 26 oktober vindt in Landgraaf bij de ingang aan de Veeweg om 15:30 uur de officiële opening plaats van het Bert Janssenpark.

Vorig jaar besloot het college om de voormalige oud-burgemeester te eren door het park naar hem te vernoemen. Bij een geplante levensboom  wordt nu een plaquette onthuld ter nagedachtenis aan hem. Ook nieuwe straatnaamborden die de herinnering aan Landgraafs oud-burgemeester levend houden , worden in gebruik genomen.

Levensbomenbos

Het Bert janssenpark is de verbinding tussen de buurten Abdissenbosch, Namiddagse Driessen en Parkheide. Centraal in het park liggen enkele wandelwegen die de gebieden er omheen verbinden. Rondom de reeds geplante Bert Janssenboom en iets verderop in het park is nog plek voor dertig tot veertig bomen.Het is onze bedoeling hier een bijzonder bos aan te leggen, een levensbomenbos. Inwoners kunnen een boom adopteren en planten ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis, bijvoorbeeld geboorte, huwelijk of overlijden. We hopen het bos met een feestelijke plantdag met de adoptanter te openen.  Meer informatie over de intekenprocedure voor een levensboom volgt nog dit najaar.

Bron: Gemeente Landgraaf

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram