LOTTO SPELEN? KOOP DAN EEN LOOTJE IN DE VS !

Nu is het aanmoedigen van geluksspelen niet echt aan te bevelen, maar als iemand dan toch al wil, koop dan een lot in de VS. Daar is de hoohdprijs écht prijs!

Lambert Rinkens, Landgraaf 20 oktober 2018, 14:01

Geluksspelen is normaliter niet verstandig en kan eventueel ook nog eens verslavend werken. Bovendien is de echte winnaar de organisator en niet de gemiddelde speler. Kortweg gezegd: spelen is meestal geld verliezen en niet winnen. Daar worden miljarden mee verdiend.

Mocht iemand dan toch al willen spelen, koop dan een lot in de VS. Waarom? De hoofdprijs bedraagt maar liefst $1.6 miljard. Dan zal de normale winnaar financieel toch echt wel uit de zorgen zijn. Alhoewel, misschien begint de hoofdpijn dan pas.

De hoofdprijs is zo absurd hoog omdat er bij de laatste trekking geen winnaar was. Niet dat de organisator het erg vindt overigens. En het Amerikaanse Ministerie van Financiën ook niet trouwens. Die strijken bij het uitkeren maar liefst 25% van het bedrag op. En dan mag de winnaar jaarlijks nog de ‘normale’ belasting betalen. Ach ja.

Bron: Reuters

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram