GRIEZELEN, KIPPENVEL IN JE NEK, MAAR HET IS WEL LEUK!

Halloween. Ooit de ver weg show uit de VS, maar nu langzamerhand ook een traditie in het Landgraafse. En al zeker in Theater Landgraaf. Huiveringwekkende, lijkbleke of gifgroene ooit menselijk gewezen gestaltes nemen beslag van de donkere straten in ons dorp. Maar wat te doen?

Het beste is om die wezens eens van dichtbij te bekijken. Maak kennis met ze en wellicht zijn ze minder afgrijselijk dan je verwacht. Maar neem wel vooraf de moeite om lid te worden van hun familie. Wordt zelf spook, monster of vleermuis. Je weet het maar nooit!

Op vrijdag 26 oktober zijn dan ook alle heksen, vampieren, spoken, weerwolven en andere griezel-fanaten uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de hoofdwoning van de griezelfamilie Theater Landgraaf.

Om de 30 minuten vindt er een mini-voorstelling plaats voor kinderen in het kader van Halloween (vanaf 6 jaar en volwassenen).

Wat de bezoekers dit jaar te wachten staat is nog maar de vraag. Maar dat het weer (een beetje) spannend wordt staat buiten kijf.

Dit griezelevenement wordt gesponsord door de winkeliersvereniging Waubach en maakt deel uit van de trick-or-treat activiteiten in het kader van Halloween in de dorpskern van Waubach.

De kaarten kosten €1,- per persoon en zijn verkrijgbaar bij Lorenzo Fashion (Kerkstraat 12, Ubach over Worms). Voorstellingen beginnen om: 18.00 uur/ 18.30/ 19.15 uur en 19.45 uur. De adviesleeftijd is 6 jaar en ouder.

Meer info over Theater Landgraaf: http://www.theaterlandgraaf.nl

Bron: Theater Landgraaf

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram