NAËVE DE KERK MET FRANS POLLUX

Samen met Frans Pollux een lied maken over Waubach en de Oude Markt? Dat kan. In het kader van de ‘Naeve de Kerk’ tour gaat Frans Pollux een samenwerkingsverband aan met de in- en omwonenden van de Oude Markt.

Lambert Rinkens, Landgraaf, 17 oktober 2018, 17:56

Over de herinrichting van de ‘Oude Markt’ is genoeg te doen. Maar er is ook positief nieuws. Bij de herinrichting van de Oude Markt is onder andere Frans Pollux betrokken. Samen de omwonenden wil hij een lied maken over de Oude Markt en Waubach. Onder zijn leiding wordt er een tekst ontworpen voor het lied.

Op de middag van zondag 21 oktober zal Frans Pollux  aan de hand van thema’s zoals vergrijzing, ontgroening of krimp met de bezoekers in Theater Landgraaf tijdens zijn muzikale show aan de slag gaan. Bij zijn tour door 8 Limburgse dorpen staan iedere keer opnieuw dezelfde vragen centraal: kan een dorp zonder pinautomaat, hoe gaat het met de fanfare of keren jongeren weer terug naar het dorp als ze later zelf kinderen hebben?

Vragen waar mensen die bij het dorp betrokken zijn zich bijna dagelijks stellen. Hoe is het? Hoe was het? Hoe gaat het er in de toekomst uitzien? Vragen die bewoners en het dorp betreffen en bezig houden.

Waar en wanneer?

Zondagmiddag 21 oktober, Theater Landgraaf. Aanvang 14:00 uur. de middag zal ondersteund worden door Jong Nederland Waubach. Het zal een echte ouderwetse matineé voorstelling worden. Pak dus de kans om samen met Frans pollux een geweldig lied over Waubach en de Oude Markt te maken.

Frans pollux is niet alleen liedjesmaker. Hij is tevens collumnist, dagspreker, interviewer, muzikant of toneeltekstschrijver. Meer informatie over hem vindt u op http://www.franspollux.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram