DROP-OUT CINEMA #16:PROJEKT A IN DE RASTSTÄTTE

Film, daar hebben we het over. Documentairefilm. Wij hebben mazzel. We wonen wat dat betreft meer dan gunstig. In een wip zijn we twee grenzen over. Hoog tijd om dat wat vaker te doen. Op naar Aken.

Lambert Rinkens, Landgraaf 13 oktober 2018, 21;53

In de Raststätte presenteren ze ‘Project A’ op 11 oktober om 20:00 uur, een documentairefilm over anarchisme. Meer specifiek over het idee anarchisme en het omzetten van dit politieke idee naar de dagelijkse praktijk in meerdere projecten. De deelnemers uit de anarchistische scène komen te woord en in beeld in deze documentaire.

Het levert, tegen alle cliches in, een beeld van de werkelijkheid. Anarchisten die proberen constructieve acties op touw te zetten, om samen een andere nieuwe maatschappij mogelijk te maken. Een film met verrasssende inzichten.


Locatie: Raststätte, Lothringerstrasse 23, 52062, Aken

http://www.raststaette.org

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk