TOCH MAAR EVEN NIET MET DE AUTO DOOR CHINA TIJDENS VAKANTIEDAGEN

Mocht u van plan zijn om China te bezoeken en dan een auto te huren kan dat misschien maar beter achterwege blijven. En al helemaal als er in China een vakantie begint of ten einde gaat.

Lambert Rinkens,  Pedrezuela 7 oktober 2018, 12:42

De bovenstaande foto werd gepubliceerd door China Stringers Network/Reuters. De fotograaf was ter plekke tijdens de Mid-Herfst vakantie. Chinezen piepen er dan voor een paar daagjes tussenuit.

Zij stappen gezellig in de auto en rijden dan al zingend (Chinezen zijn graag-en veelzingers) richting autoweg. En daar moeten ze dan over een behoorlijke portie geduld beschikken. De automobilisten op de foto staan in de rij om bij een van de poortjes hun tol te betalen, vooraleer zij weer al zingend hun weg vervolgen.

Volgens de Chinese autoriteiten was er niets bijzonders. De situatie noemden zij stabiel. Met 160.000 agenten en 50.000 wagens leidden zij het verkeer in goede banen.

En net als hier gebeurde dat wat dan normaal is. De verkeersagenten deden hun stinkende best. Resultaat: 432.000 mensen gingen op de bon.

Een mens moet er natuurlijk wel wat voor overhebben om er even tussen uit te kunnen flitsen. Het leverde ons wel een geweldige foto op, dat dan weer wel.

Bron: China Daily.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk