MARATHON MEERSSEN VOOR DE LIEFHEBBERS VAN KIJKEN ÉN LOPEN

Het is een tijdje geleden dat iemand voor het eerst de maratohon liep. Na de Slag bij Marathon rende hij als boodschapper in een ruk naar Athene, vertelde dat de Grieken, tegen alle verwachtingen in, de slag hadden gewonnen. Volgens de legende viel hij daarna meteen dood om. Voilá, hij was dood maar  de Marathon was geboren.

Lambert Rinkens, Oedrezuelea, Spanje, 7 oktober 2018, 12:34

Volgende week, 14 oktober 2018,  is dat laatste volstrekt niet de bedoeling. In Meerssen vindt dan de marathon plaats. De marathon vetrekt vanaf de markt om 11:15 uur. Het is een wegevent voor mannen en vrouwen. De marathon van Meerssen biedt voor de deelnemers iets bijzonders. Het parcours leidt langs echt hele mooie stukjes van Zuid-Limburg. 

Ook voor de toeschouwer dus iets waar hij als extraatje van genieten kan. verder kan hij de atleten 4 maal voorbij zien komen. Deze lopen 4 maal een ronde van 10.5 kilometer.

 Meer info: http://www.marathonmeerssen.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk