GOSPELKOOR GIOIA WERKT AAN TOSCANE TOUR

Bij de ingang van de PLUS in Waubach ruikt het ineens wel heel lekker. De geur van vers gebakken wafels hangt in de lucht en dat met een goede reden. Gospelkoor Gioia werkt aan de basis van haar Toscane tour 2019 en dat belooft wat.

Lambert Rinkens, Landgraaf 1 september 2018, 14:53

De verkoop van de verse wafels loopt buiten verwachting storm. De plek waar  de leden van het koor hun stand hebben ingericht is strategisch goed gekozen. Nieuwe materiaal om verder te bakken ligt nog geen 10 meter verder in de schappen. Gelukkig, want het is hard nodig.

Gospelkoor Gioia uit Rimburg, opgericht in 2004, moet de Toscane tour natuurlijk wel kunnen bekostigen. Dat de verkoop van de verse wafels dan prima loopt is dan ook wel dubbel lekker.

Secretaris Heidi Koster vertelt er het volgende bij: ” Eens per twee jaar hebben we een grote concert reis.  Volgend jaar in mei reizen we af naar Toscane en doen Pistoja, Florence, Bologna en Pisa aan. Daar zingen we dan bij enkele heilige missen maar houden er ook een grote flashmob. Dat hebben we de laatste keer in Rome ook gedaan bij de Spaanse Trappen. Zoiets is echt leuk om mee te maken.

Vanavond treden we nog bij de kapel  te Leenhof op als afsluiting van het pelgrimsseizoen. Dat gebeurt om 19.00 uur.”

Iedereen die meer wil weten over het gemengde gospelkoor Gioia kan terecht op hun facebook pagina: http://www.facebook.com/GospelkoorGioia/

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk